Menu weselne
-
OBIAD:
ZUPA : ROSÓŁ Z MAKARONEM
DWIE PORCJE MIĘSA NA OSOBĘ DO WYBORU:
-
KOTLET „Burmistrza”
-
KOTLET SCHABOWY
-
KOTLET DROBIOWY
-
SZASZŁYK
-
NÓŻKA Z KURCZAKA (PIECZONA LUB FASZEROWANA)
-
PIECZEŃ Z KURCZAKA
-
KOTELT „DE VOLAILLE”
ZIEMNIAKI,
BUKIET SURÓWEK
-
KAWA, HERBATA
-
III. KOLACJA (DO WYBORU):
-
ROLADKI WOŁOWE, ROLADA Z INDYKA FASZEROWANA, DEWOLAY, UDKO FASZEROWANE, KLUSKI ŚLĄSKIE, SOS, KAPUSTA CZERWONA, SAŁATA LODOWA, ZIEMNIACZKI OPIEKANE
-
DESER DO WYBORU:
-
LODY Z BITĄ ŚMIETANĄ I OWOCAMI,
-
OWOCE NA PATERACH
-
CIASTO
-
BARSZCZ Z PASZTECIKIEM LUB KROKIETEM MIĘSNYM
-
VI. CIEPŁE DANIE (DO WYBORU):
-
BOGRACZ
-
BOEUF STROGONOW
-
ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ
-
ZIMNA PŁYTA:
-
PÓŁMISEK WĘDLIN,
-
PIECZONE MIĘSA
-
ROLADA SEROWA
-
ROLADA SZPINAKOWA
-
ŚLEDZIE
-
GALARETKI DROBIOWE LUB WIEPRZOWE
-
DWA RODZAJE SAŁATEK DO WYBORU:
-
Z PORÓW
-
JARZYNOWA
-
Z SELERA I Z SZYNKI
-
BROKUŁOWA
-
NAPOJE, SOKI, SZAMPAN
PROPONOWANE WYŻEJ MENU JEST JEDYNIE PRZYKŁADOWYM. OSTATECZNE MENU USTALANE JEST INDYWIDULANIE Z KAŻDYM KLIENTEM.
-
KOSZTY DODATKOWE: Stól wiejski – od 500 z do 1 000 zł
koszt wesela od 110 zł / osoba uzależnione od wybranego menu